Vakkantó kutyafuttató 10 éves szülinapja

Állatvédelem
9 támogató hozzájárulásával
1 450 RON összegyűlt
4 200 RON-ból
SZKA
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
A Bethlen negyedi Kutyafuttató 10 éve készült közösségi projektként, magán- illetve céges támogatásokkal és önkéntesek munkájával egy kaláka keretében. Az elmúlt évek során sok kutyagazdi és négylábú barátja használta a létesítményt, ami így hasznos részévé vált a kutyatartók mindennapjainak. Gyertek, fogjunk össze újra, és javítsuk ki az idő okozta károkat, frissítsük fel a kutyafuttatót, ugyancsak támogatásokkal és kalákával!
Kihívások
Azért, hogy mindez megvalósuljon, anyagi támogatásra, szakemberek és önkéntesek segítségére van szükségünk. Első körben olyan szakembert keresünk, akivel fel tudjuk mérni, mire lenne szükség pontosan a javítások megejtéséhez.
Megoldások
A következőket szeretnénk kijavítani: – A kidőlt cölöpöt visszaállítjuk és az összes cölöpöt lefestjük. – A sérült a dróthálót egy kis részen kicseréljük, valamint helyre igazítjuk. Az alsó részét megerősítjük sűrűbb hálóval, hogy a kicsi kutyák se tudjanak kibújni. – A bejáratnál szükséges lenne egy kisebb belső biztonsági kapura. – A padok javítását a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal részéről kérjük, majd lefesthetjük.

Jelenleg nincsenek beszamolók.

Nincsenek galéria képek.