Teremtsünk teret!

Közösségi tér
10 támogató hozzájárulásával
1 170 RON összegyűlt
10 000 RON-ból
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
2023 új lehetőséggel indult az egyesületünk számára. Végre lett egy saját termünk, ahol zavartalanul dolgozhatunk az ének- illetve dráma-csoportjainkkal. Ezt a teret szeretnénk a közösség segítségével berendezni, hogy a foglalkozásainkon résztvevő kb. 50 diák egy jól felszerelt, ergonomikus, korszerű próbateremben tudjon dolgozni. Ugyanekkor az infláció miatt veszélybe kerültek a nyári táboraink. Ahhoz hogy ne teljesen diákokat terhelje a táboroztatás költsége, támogatókra van szükségük.
A gyűjtés kezdetének időpontja: 2023. augusztus 06.
Kihívások
Nonprofit egyesületként nem tudjunk önerőből létrehozni ezt a teret. Az infláció miatt egyszerűen megoldhatatlannak látjuk azt, hogy partnerek nélkül előbbre tudjunk mozdulni. Egyelőre még székeink sincsenek, de szükségünk lenne szekrényre, polcokra, ablakfóliára, függönyre, olyan fémszerkezetre amire felszerelhetjük a reflektorokat. A táboroztatás költségei is magasak. Ha nem találunk partnereket elképzelhetetlen lesz, hogy egy hátrányos helyzetű diák is megengedhesse magának a drámatábort.
Megoldások
Egyedül nem megy, de hiszünk a közösség erejében, a székelyek nagylelkűségében. Arra kérünk mindenkit aki teheti, hogy áldozzon ránk akár csak egy kávényi összeget. Nincs olyan, hogy kis összeg, mi minden befolyt támogatásból csodát varázsolunk. Az Üvegfigurák, Minifigurák és Színi-minik drámacsoportok külön hálásak minden adományozónak!

Jelenleg nincsenek beszamolók.

Nincsenek galéria képek.