2. Fuss NEKI! Gyergyó

Egyéb
0 támogató hozzájárulásával
0 RON összegyűlt
14 000 RON-ból
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
A Fuss NEKI! Gyergyó egy sporteseményre épülő adománygyűjtő program, amely a gyergyószéki civil szervezetek, projektjeit karolja fel, és ezek megvalósulásához segít összegyűjteni a szükséges pénzalapot. 2022-ben 270.000 lejjel járult hozzá a közösség a gyergyószéki települések fejlesztéséhez, a közösségi programok megvalósulásához. 2023-ra nagyot álmodtunk és 500.000 lej támogatást célozunk meg. Mikor? 2023. Szeptember 24. Hol? Az összes gyergyószéki településen. #hajrágyergyó
A gyűjtés kezdetének időpontja: 2022. december 15.
Kihívások
A civil szervezetek munkáját megnehezíti a pályázati bürokrácia, és az az elvárás, hogy a közösséget külső források bevonásával lehet csak fejleszteni. Ezen segítünk a Fuss NEKI! adománygyűjtő eseménnyel, ahol az együttműködés és a bürokrácia mentes segítni akarás van a fókuszban. Ehhez szükségünk van egy csapatra akik nem önkéntesen a szabadidejükben, hanem minden erejükkel, méltó fizetésért dolgoznak, hogy 2023-ban a Fuss NEKI! duplázhasson.
Megoldások
Szeretnénk aha a civil szervezetek megtapasztalnák az együttműködés erejét, hogy együtt többek vagyunk és a régió fejlődéséért is többet tudunk tenni. A Fuss NEKI! Nem egy verseny a szervezetek között, hanem egy közös ünneplése annak, hogy pár hétig a civil társadalom kiemelkedik a homályból és megcsillogtatja értékeit, és megtapasztalja a közösség támogató erejét.

Jelenleg nincsenek beszamolók.