Attila kuckója

Szociális
0 támogató hozzájárulásával
0 RON összegyűlt
50 000 RON-ból
Szent Gellért Alapítvány
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
Ez a 36 évesen magára maradt fogyatékossággal élő G. Attila története. Ő a Szentegyháza és Lövéte közötti Bányatelepen élte az életét nagymamájával, szerény, de szeretetteljes körülmények között. Miután nagymamája elhunyt, Tavasz utcai székhelyünkön védelmünkbe fogadtuk, szállást, elfoglaltságot és önellátásához szükséges feltételeket nyújtva neki. Bár a nagymamát nem tudjuk pótolni, megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy személyünkben elfogadó családot tudhasson maga körül.
A gyűjtés kezdetének időpontja: 2023. január 28.
Kihívások
Attila jelenlegi élettere amolyan átjáróházzá változik, valahányszor zarándokokkal, más vendégekkel kell osztozzon szállásán, vagy éppen le kell költözzön a szelterszi táborunkba, ahol nyaranta mi is vagyunk, hiszen tevékenységeink jelentős része ott zajlik ebben az évszakban.
Megoldások
Attila, mint mindenki más, igényli azt a saját kis zugot, ahol az állandóság érzésével békében, biztonságban létezhet, ezért egy - önellátásához minimálisan szükséges berendezésű - mobilkuckó beszerzésének ötlete merült fel bennünk, amelyet Attila sajátjának érezhet az év minden évszakában, helytől függetlenül. Arra gondoltunk, hogy, közös összefogással, megpróbáljuk ezt megteremteni neki.

Jelenleg nincsenek beszamolók.

Nincsenek galéria képek.