FEJLESZTŐ- ÉS ÉLMÉNYLOVAGLÁS SÉRÜLTEKNEK ÉS CSALÁDTAGJAIKNAK

Szociális
2 támogató hozzájárulásával
230 RON összegyűlt
45 000 RON-ból
Kanthaka Egyesület (Zarándok Nyargaló)
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
A PROJEKT CÉLJA: Fejlesztő lovas foglalkozások szervezése olyan személyek számára, akik testi, lelki vagy szellemi problémákkal küzdenek. A fejlesztő foglalkozások rendszerszemléletűek, ezért a hozzátartozók számára is megteremtjük annak a lehetőségét, hogy bekapcsolódjanak a foglalkozásokba. A PROJEKT RÉSZLETEI: FUTAMIDŐ: 2023. szeptember 1. – 2024. június 1. RÉSZTVEVŐK TERVEZETT SZÁMA: 15-20 fő FOGLALKOZÁSOK SZÁMA: 450 FOGLALKOZÁSVEZETŐK: 2-4 fő (lovasoktatók, segítő szakemberek)
A gyűjtés kezdetének időpontja: 2023. augusztus 01.
Kihívások
1. Kihívás - Egy család, egy lovasprogram Sérült családtag mellett a hozzátartozóknak (szülőknek, testvéreknek) időbeosztásban és anyagiakban is nagy kihívás megteremteni mindenki számára a lehetőséget úgy, hogy érzelmileg se szenvedjen senki kárt. Ezért fontos, hogy a foglalkozás a család számára élmény legyen. 2. Kihívás - Isten előtt és a lovon egyformák vagyunk. Minden lovas találkozzon sérülttel és az természetes legyen számára. 3. Kihívás - Futamidő. Az iskolai évet átfogó foglalkozás.
Megoldások
2021. július – szeptember - a Gondviselés Segélyszervzet Székelykeresztúri Fiókszervezetének 10 sérültje számára 100 alkalmas fejlesztő foglalkozás 2022 . június –szeptember - a Never Ever Given Up Egyesülettel partnerségben 20 sérült számára 96 alkalmas fejlesztő foglalkozás 2022. október-2023. márciusa között a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány támogatásával Fejlesztő- és élménylovaglás sérülteknek és családtagjaiknak program részeként 24 fő számára 325 alkalmas fejlesztő foglalkozás

Jelenleg nincsenek beszamolók.