Heuréka 8.0

Oktatás
Székelyudvarhely
0 támogató hozzájárulásával
0 RON összegyűlt
10 000 RON-ból
SZKA
Projektleírás
Beszámolók
Galéria
Általános leírás
Célunk ösztönözni az udvarhelyszéki V–XII. osztályos diákok tudomány, technológia és művészetek iránti szenvedélyét. Olyan projekteket, kezdeményezéseket szeretnénk támogatni, amelyek keretében a diákok maguk próbálhatnak ki újszerű, interdiszciplináris, kreatív ötleteket. A gyűjtés kezdetének időpontja: 2023. november 22.
Kihívások
Az iskola kereteiben a tantárgyként tanult egzakt tudományok esetében nincs keret és lehetőség a kísérletekre, az összetettebb projekteken való csoportos munkára. Sokszor eszközök sincsnek az iskolában, amivel ezek megvalósíthatók. De sajnos azok a műhelyek, intézmények is eszközhiányban szenvednek, amelyek ezeken a területeken igyekeznek hiánypótlóak lenni, legyen szó könyvtárról vagy kézműves műhelyekről, civil szervezetekről, akik ezen a területen aktívak.
Megoldások
Ez a program megnyitja a lehetőségeket, hogy a diákok újszerű dolgokat találjanak ki, próbáljanak ki és csapatban alkossanak. Arra bátorítjuk őket, hogy merjenek álmodni és felfedezni! Olyan támogatási programot hoztunk létre, amely a STEAM (Science, Techonolgy, Engeneering, Art and Math) típusú projekteket támogatja Udvarhelyszéken.

Jelenleg nincsenek beszamolók.